TESCİL BELGESİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İçerik Bilgileri Tablosu
Garanti Edilen İçerik | % W/W |
---|---|
Organik Madde | 15 |
Toplam Azot (N) | 10 |
Amonyum Azotu (NH4-N) | 6 |
Üre Azotu (NH2-N) | 4 |
Toplam Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 10 |
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 10 |
Toplam (Humik+Fulvik) Asit | 10 |
Toplam Kükürt Trioksit (SO3) | 12 |
Suda Çözünür Kükürt Trioksit (SO3) | 7 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0,5 |
Max. Klor (Cl) | 1 |
Max. Nem | 20 |
pH | 6,5-8,5 |
Ürün Bilgileri Tablosu
Ürün | Uygulama Şekli ve Zamanı | Uygulama Dozu |
---|---|---|
Turunçgiller, muz, elma, asma, zeytin, kiraz, fındık, antep fıstığı, ceviz v.b. | Taban gübresi olarak, vejetasyon dönemi başlangıcında | Ağaçların yaşına bağlı olarak 450g-4500 g/ağaç |
Domates, biber, salatalık, kavun, karpuz, kabak, havuç v.b. | Taban gübresi olarak ekim/dikimle | 45-65 kg/da |
Mısır, çeltik, yer fıstığı, fasulye, bezelye, nohut, mercimek, pamuk v.b. | Taban gübresi olarak ekimle | 50-65 kg/da |
Arpa, buğday, ayçiçeği, kolza v.b. | Taban gübresi olarak ekimle | 45-65 kg/da |
Patates, şeker pancarı , soğan, lahana v.b. | Taban gübresi olarak ekim/dikimle | 50-65 kg/da |